Schoorse Hoefstraat 7
Sint-Oedenrode
0413 – 470 399
info@combipro.com

Wil je meer weten over Combipro Hindernissen of heb je interesse in onze producten of diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar 0413 – 470 399 of stuur een bericht.

Image Alt

Hindernissen

Duurzame, kwaliteitsvolle materialen

Geheel naar jouw wens

Veilig voor paard en ruiter

Gemakkelijk hanteerbaar

Je bent bij ons aan het juiste adres als het op hindernissen aankomt. Wij maken gebruik van duurzame, kwaliteitsvolle materialen en uiteraard wordt alles geheel gemaakt naar jouw wensen en ideeën. Zo kun je bij ons terecht voor trainingshindernissen tot complete parcoursen en van vrijspringhindernissen tot sponsorhindernissen. Ook hebben wij losse materialen en accessoires in de verhuur en te koop zoals veiligheidslepels, slootjes, onderzethekjes, vlaggen, start- en finishborden.

Opslag & transport

Wil je graag een hindernis volledig gestyled naar jouw bedrijf maar heb je niet de mogelijkheid om deze goed op te slaan? Ook dat kunnen wij voor jou verzorgen. In onze fabriek hebben we ruimte genoeg voor de opslag van hindernissen. Hier staan de hindernissen droog en de kans op beschadigingen is nihil. Moet de hindernis naar een concours? Ook dat kunnen wij voor jou regelen.

Onderhoud

Door regelmatig de hindernisbalken te schilderen, gaan deze een stuk langer mee. Heb je geen zin in dit onderhoud of niet de tijd ervoor? Neem dan contact met ons op.

Parcoursbouw

Ard van de Eertwegh is onze hindernisspecialist. Naast het adviseren, ontwerpen en produceren van de hindernissen is hij daarnaast een fanatieke parcoursbouwer. Ben je op zoek naar een parcoursbouwer of wil je met regelmaat nieuwe trainingsparcoursen kunnen opzetten aan de hand van een tekening? Vraag hem dan naar de mogelijkheden.

Portfolio

Een kleine greep uit onze hindernissen

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar al onze ontwerpen? Laat dan hier uw emailadres achter en u ontvangt alle mogelijkheden per mail.